Presa despre vânătaia lui Putin: S-a rănit sau a făcut operaţie estetică?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Putin s-a machiat puternic pentru a masca vânătaia de pe obrazul stâng
Putin s-a machiat puternic pentru a masca vânătaia de pe obrazul stâng

Premierul rus, Vladimir Putin, a apărut miercuri la Kiev cu o faţa puternic machiată pentru a ascunde o vânătaie pe obraz, lucru care a stârnit speculaţiile jurnaliştilor ruşi şi ucrainieni.

Presa se întreba astăzi dacă premierul rus s-a rănit la judo sau şi-a făcut o operaţie de lifting facial.

"Jurnaliştii ucraineni, ruşi şi occidentali (...) nu vorbeau decât despre un singur lucru: cum a făcut premierul o vânătaie sub ochi?", scrie Andrei Kolesnikov, jurnalist la cotidianul rus Kommersant, care urmăreşte toate deplasările şefului Guvernului.

Kolesnikov afirmă că toată lumea, fără excepţie, a văzut vânătaia, "chiar dacă era ascunsă cu grijă". "S-a întâmplat în timpul unui antrenament (sportiv)?", se întreabă el.

Postul de televiziune ucrainean THC informează că Vladimir Putin a ajuns la Kiev "într-o dispoziţie proastă" şi cu "ceva care semnăna cu o vânătaie mare pe obrazul stâng".

"Avea o umflătură foarte vizibilă pe faţă. Aceasta era puţin ascunsă de machiaj", potrivit TCH.

Totodată, săptămânalul ucrainean Levi Bereg se întreabă însă dacă Putin şi-ar fi făcut o operaţie de lifting facial, remarcând că "umflătura" de pe faţa premierului rus ar fi putut proveni, în egală măsură, de la o extracţie dentară, sau de la un antrenament de judo mai puţin fericit.

O conferinţă de presă comună a lui Putin cu omologul său ucrainean, Mikola Azarov, a fost anulată, fără nicio explicaţie, la fel ca şi o cină, fapte care au stârnit şi mai mult curiozitatea jurnaliştilor.

Ultima pistă, mai puţin explorată, a fost aceea că premierul rus ar fi fost agresat de un opozant. Şase tinere ucrainence au manifestat, miercuri, cu sânii goi, împotriva vizitei premierului rus, la apelul unei mişcări feministe. În pofida sloganurilor ostile, nu au fost observat, însă, niciun incident.  

Purtătorul de cuvânt al său, Dmitri Peskov, demontează însă speculaţiile pentru Associated Press. Potrivit acestuia, premierul rus nu ar fi avut vânătăi pe faţă. Putin era obosit din cauza unui program încărcat pe timpul zborului, iar sala de şedinţă era prost luminată, a adăugat purtătorul de cuvânt al premierului rus.

Cu ocazia vizitei la Kiev a premierului Vladimir Putin, Ucraina şi Rusia au semnat miercuri un acord în vederea construirii în Ucraina a unei uzine pentru fabricarea combustibilului nuclear, pentru reactoarele de tip VVER-1000.

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite