VIDEO O fetiţă din Rusia s-a născut cu inima în afara corpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţa s-a născut cu inima în afara corpului
Micuţa s-a născut cu inima în afara corpului

Beersheba Mihitaryants, o fetiţă din Rusia, s-a născut cu o malformaţie întâlnită foarte rar: inima ei nu este în piept, ci în afara trupului, acoperită de o bucată de piele transparentă.

Părinţii micuţei, care are acum un an şi cinci luni, au avut parte de un adevărat şoc în momentul în care au văzut că inima copilului lor este în afara cutiei toracice. Fetiţa a suferit deja o primă operaţie, în urma căreia cordul i-a fost acoperit cu un strat protector, dar ea a mai fost programată la o serie de intervenţii chirurgicale, în urma cărora şi-ar putea pierde viaţa.

„Sunt medic de 15 ani, dar nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Am luat la rând toate cărţile medicale şi am căutat peste tot pe internet, dar nu am găsit nicăieri informaţii despre această malformaţie“, a spus Dmitri Noskov, unul dintre medicii care au consultat-o pe fetiţă.

Următoarea operaţie la care va fi supusă micuţa are loc după ce ea va împlini vârsta de doi ani, dar inima îi poate ceda în urma anesteziei. Între timp, Beersheba trebuie îngrijită constant şi are nevoie de medicamente foarte scumpe, pe care familia ei nu şi le permite. Fără tratament, inima fetiţei poate ceda în orice moment.

„Am încetat să-i mai cumpărăm medicamentele, pentru că nu aveam bani. Dar Beersheba se sufoca şi a fost nevoie să o internăm în spital. Am crezut că inima ei va înceta să mai bată“, a spus Dari Mihitaryants, mama micuţei.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite