Fotomodelul Naomi Campbell l-a intervievat pe Vladimir Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top modelul Naomi Campbell, care odată l-a întrebat pe preşedintele venezuelean Hugo Chavez dacă le ştie pe fetele de la Spice Girls, i-a luat un interviu premierului rus Vladimir Putin, scrie The Guardian.

Interviul apare în acelaşi număr al revistei britanice GQ în care Naomi Campbell pozează goală pe copertă, iar întrebările fac referire la forma fizică şi pasiunile sale.

Putin a mărturisit că nu face exerciţii fizice atât de mult cât i-ar fi plăcut, dar că înoată zilnic şi că mintea şi corpul sănătoase îl menţin în formă. Întrebat despre calendarul erotic pe care l-a primit de la studentele Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii din Moscova, Vladimir Putin s-a arătat plăcut impresionat de gestul lor: "Îmi plac mult fetele. Sunt frumoase", a spus premierul rus, adăugând că "fetele din calendarul erotic au fost curajoase. Ca studente la jurnalism, ele ştiau ce se putea întâmpla după ce pozau în calendar, dar nu au dat înapoi. Sincer, asta mi-a plăcut cel mai mult".

Cât despre celălat calendar, în care mai multe femei au pozat în semn de protest faţă de Vladimir Putin, el a declarat că în aproape orice ţară este la modă să fie criticaţi liderii aflaţi la putere.

Top modelul, care locuieşte de câţiva ani în Rusia alături de iubitul ei, l-a întrebat pe Putin dacă practică boxul fără mănuşi, deoarece premierul rus asistă adeseori la astfel de lupte organizate în Rusia. "Nu, nu practic acest sport. Sportul meu preferat este judo, pe care îl practic de la vârsta de 12 ani. Însă trebuie să recunosc că şi boxul fără mănuşi este un sport impresionant", a spus Putin.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite