FOTO/ VIDEO Acoperişului unui hipermarket din Sankt Petersburg s-a prăbuşit: Un mort şi 13 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi cel puţin 13 au fost rănite, marţi seară, după ce acoperişul unui hipermarket din Sankt Petersburg s-a prăbuşit. Potrivit Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, tavanul imobilului a cedat sub presiunea zăpezii.

VEZI VIDEO AICI!

Potrivit serviciilor de urgenţă, 10 dintre cei 13 răniţi au fracturi şi comoţii şi au fost spitalizaţi. La faţa locului au trimişi peste 100 de salvatori, iar zona în care se află supermarketul a fost încercuită de poliţie.



"O persoană a fost ucisă. Este vorba despre o angajată, în vârstă de 35 de ani, a hipermarketului Okey. O altă angajată a fost grav rănită", a declarat Andrei Akiabiev, un purtător de cuvânt al ministerului.

image



Oficialii au decis demararea unei anchete pentru "încălcarea regulilor protecţiei civile". Acoperişurile de pe care nu se îndepărtează zăpada reprezintă un adevărat pericol la Sank Petersburg, informează Interfax.

image



În februarie 2004, la Moscova, peste 40 de oameni au murit după ce acoperişul unui centru acvatic s-a prăbuşit, transmite Mediafax.

image
Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite