După coniac şi votcă, Kremlinul scoate pe piaţă şi bomboane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bomboanele sub brandul Kremlinului vor fi făcute la fabrica „Krasnâi Oktiabri”
Bomboanele sub brandul Kremlinului vor fi făcute la fabrica „Krasnâi Oktiabri”

Administraţia preşedintelui rus s-a apucat de afaceri după ce a lansat propriile branduri de coniac, votcă, bere acum scoate bomboane cu ciocolată şi nuci ce se vor numi „Veveriţa Kremlinului".

Marca comercială a fost deja înregistrată de administraţie, a comunicat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei ruse, Viktor Hrekov. Bomboanele, din ciocolată şi nuci, vor fi fabricate de una dintre cele mai vechi fabrici de dulciuri din Moscova „Krasnâi Oktiabri" şi se vor numi „Veveriţele Kremlinului"
.
La începutul anului, presa rusă scria că Preşedinţia rusă şi-a înregistrat propriul brand de coniac şi propria marcă de votcă premium: Kremlin Award. Menirea băuturilor alcoolice este să fie servite la evenimentele oficiale de pe agenda preşedintelui rus.

Noua marcă de vodka, Kremlin Award, a fost prezentată deja la târgul ProdExpo 2012, care s-a desfăşurat, în februarie, la Moscova.

Kremlin Award este produsă de patru companii cu tradiţie în ceea ce priveşte băuturile alcoolice, printre care distileria Cristall şi concernul Multi Group, din Armenia. Hrekov a spus că Kremlin Award votca este servită deja la evenimentele importante la care participă preşedintele Dmitri Medvedev şi a dat asigurări că este făcută din ingrediente de calitate.

La sfârşitul anului trecut, împuternicitul cu afaceri al preşedintelui Rusiei a înregistrat la organele de resort , sub numele „Centrul comercial Kremliovski", şase mărci comerciale din clasa băuturilor alcoolice şi non-alcoolice, care conţin în denumirea lor cuvântul Kremlin.

Publicaţia „Daily RBK" scria că Preşedinţia urma să ofere licenţe pentru utilizare producătorilor respectivelor mărci comerciale în schimbul loialităţii. Astfel, consumatorii ruşi, dar şi oaspeţi preşedintelui rus vor putea gusta o gamă de băuturi alcoolice, de la coniacul, votca şi berea Kremlin, la limonada şi bomboanele Kremlin.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite