VIDEO Prostituată româncă din Madrid: "Vizita Papei mi-a triplat încasările"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă din Madrid, care practică prostituţia stradală, susţine că pelerinii veniţi la Zilele Mondiale ale Tineretului i-au adus venituri de 2.000 de euro. "Sunt liniştiţi şi plătesc foarte bine. Sunt generoşi", susţine românca.

Cealaltă faţă a Zilelor Mondiale ale Tineretului. O prostituată româncă, ce face "trotuarul" pe strada Montera, din Madrid, susţine că, odată cu vizita Papei şi a celor 1,5 milioane de pelerini veniţi în capitala Spaniei din toată lumea, veniturile i s-au triplat. 

"Cine este fără de păcat să arunce primul cu piatra", spune aforismul biblic. Se pare că nici pelerinii catolici nu sunt străini de plăcerile trupeşti contra-cost. Ba chiar "plătesc foarte bine" şi "sunt foarte cuminţi şi liniştiţi", mărturiseşte prostituata româncă, într-un "interviu" publicat pe Youtube. Dacă în general câştiga în jur de 500 de euro, vizita pelerinilor i-a majorat de 3-4 ori "încasărilor", câştigând 1.500-2.000 de euro în cele 4 zile în care Papa a stat în Madrid, între 18 şi 21 august.

Catolicii au lăsat bacşişuri de câte 20 de euro

Tariful ei este de 30 de euro, susţine prostituata română, dar pelerinii, generoşi, îi lăsau, în medie, bacşiş de 20 de euro. Aşadar, câştiga cam 50 de euro pentru fiecare "prestaţie".

"Am avut spanioli, francezi, italieni, venezueleni... de toate naţiile", spune românca, adăugând că şi ea este catolică şi că este convinsă că Dumnezeu o va ierta pentru ceea ce face.

Vezi VIDEO aici

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite