Un român i-a rupt trei coaste unui bătrân pentru că nu voia să se ridice de pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: mundopoesia.com
Foto: mundopoesia.com

Un moment de relaxare în parc s-a transformat, săptămâna trecută, într-un adevărat coşmar pentru un bătrân spaniol de 83 de ani, din Valencia, care a fost agresat de un român în timp ce stătea, liniştit, pe o bancă.

Faptele s-au petrecut joia trecută, în jurul orei 13.00 într-un parc din cartierul Maritim, din Valencia, iar în incident au fost implicate trei persoane: bătrânul şi îngrijitoarea sa, ambii deveniţi victime, respectiv un bărbat de 56 de ani, de naţionalitate română, agresorul primelor două, scrie Levante-EMV.

Bătrânul stătea liniştit pe bancă, în parc, moment în care a apărut un bărbat, care s-a apropiat de el, l-a sărutat pe obraji şi i-a sugerat, apoi, să se ridice de pe bancă, motivând că "n-ai nimic şi poţi să umbli". Pensionarul a încercat să-i explice acestuia că nu se poate ridica fără ajutor şi nici nu poate umbla singur şi că, oricum, nu are de gând să părăsească banca.

I-a rupt trei coaste octogenarului

Refuzul octogenarului, care încerca zadarnic să-i explice bărbatului condiţia sa fizică, l-a înfuriat pe nou-venit, care a încercat să-l ridice cu forţa pe bătrân, trăgându-l de braţ. Deşi pensionarul îl ruga să-l lase în pace, agresorul devenea tot mai nerăbdător să-l ridice pe acesta de pe bancă, lucru pe care l-a reuşit până la urmă, iar bătrânul a fost forţat să stea pe propriile picioare.

Află tot ce s-a întâmplat pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite