Un român i-a lăsat mască pe magistraţii spanioli, implorându-i să-l trimită în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: autismomadrid.es
Foto: autismomadrid.es

Un bărbat de naţionalitate română din Mallorca ar face orice ca să ajungă la puşcărie. De aceea a jefuit un hotel, ştiind că va fi filmat şi apoi i-a aşteptat cuminte pe poliţişti. Judecătorului i-a spus că trebuie să fie închis, pentru că este un infrcator deosebit de periculos, cu multiple antecedente penale în România. Cu toate acestea, judecătorul nu i-a îndeplinit dorinţa, punându-l în libertate.

În mod normal, infractorii îşi strigă în gura mare nevinovăţia, odată ce au fost arestaţi. Mereu au câte o scuză sau un argument pentru a se apăra de acuzaţii. Dar, ieri, această regulă s-a văzut contrazisă. Un român, arestat pentru furt dintr-un hotel din Mallorca, şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorului, la Tribunalul de Gardă din Palma şi a implorat să fie trimis la închisoare, scrie Diario de Mallorca.

"Sunt un infractor deosebit de periculos, domnule judecător. Locul meu este la închisoare"

Judecătorul, procurorul şi funcţionarii au rămas stupefiaţi de cererea expresă a românului. Din câte se pare, acesta a acţionat cu premeditare în furtul de la hotel, ştiind că este filmat de camera de supraveghere.

Află toate detaliile despre acest caz pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite