Trei falsificatori de carduri români s-au dat singuri de gol în faţa Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: es.globedia.com
Foto: es.globedia.com

Poate că cei trei, un bărbat şi două femei, ar fi scăpat mult timp neprinşi cu "afacerea" lor de clonare şi falsificare de carduri de credit, dacă o ceartă "conjugală" între doi dintre ei nu le-ar fi adus Poliţia în casă, chemată chiar de una dintre femei.

Trei falsificatori de documente, în special carduri de credit, au fost arestaţi luni de Corpul Naţional de Poliţie din Zaragoza, după ce au utilizat falsurile pentru a realiza cumpărături în 20 de magazine din localitate. Grupul de Infracţionalitate Economică i-a acuzat de infracţiunile de înşelăciune şi falsificare de documente, scrie El Periodico de Aragon.

Este vorba de trei cetăţeni români, un bărbat şi două femei, care au demonstrat că au abilităţi în a falsifica documente, dar nu şi în a reuşi să ascundă asta. De altfel, capturarea lor a fost una anecdotică, ei înşişi dându-se de gol în faţa poliţiştilor.

Din câte se pare, una dintre femei a avut o ceartă violentă cu bărbatul şi, furioasă, a sunat la Poliţie pentru a-l reclama pentru agresiune. O patrulă a sosit la locuinţa acestora, crezând că este vorba de un banal caz de violenţă conjugală, dar, în momentul în care poliţiştii au ajuns, femeia s-a răzgândit, încercând să-i convingă pe poliţişti să plece pentru că nu mai vrea să facă plângere.

Află exact cum s-a întâmplat totul pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite