Un român riscă 24 de ani de închisoare, pentru că a ucis o fostă consilieră locală din Castellon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima care a şocat întreaga localitate a avut loc anul trecut, în luna mai. Tânărul, de doar 19 ani, fiul menajerei victimei, i-a tăiat capul femeii cu o sabie, pentru a-i fura bijuteriile.

Procuratura a solicitat o pedeapsă de 24 de ani şi jumătate de închisoare pentru românul acuzat că a asasinat-o cu o sabie de tip katana pe ex-consiliera Primăriei din Castellon, Concepcion Roig, plus 18 luni de închisoare pentru mama inculpatului, acuzată de furt în formă continuă, scrie Las Provincias.

Procuratura menţionează că acuzaţii, ambii de naţionalitate română, "şi-au însuşit necuvenit diverse bijuterii valorate la 28.729,28 euro, profitând de faptul că acuzata muncea ca menajeră pentru ex-consilieră".

Teribilul asasinat asupra Conchei Roig a avut loc la finalul lunii mai a anului trecut. Concret, trupul lipsit de viaţă al femeii a apărut pe 26 mai 2010 în propria locuinţă, de pe strada Enmedio din Castellon de la Plana, cu gâtul tăiat cu o katana, pe care o păstra în casă ca element decorativ. Femeia avea 74 de ani şi trăia singură în locuinţă, de când soţul său a decedat. A fost consilier din partea UCD la Primăria din Castellon în 1979.

Află cine a găsit cadavrul pe adevarul.es

Citeşte şi:

O româncă și-a găsit șefa decapitată și cu o sabie înfiptă în gât

Asasinul ex-consilierei din Castellon, Concha Roig, prins în România

Criminalul Conchei Roig era chiar fiul menajerei românce care a găsit cadavrul

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite