O româncă îi furniza iubitului din închisoare droguri, în timpul vizitelor conjugale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: elfarodigital.es
Foto: elfarodigital.es

Femeia introducea bilele de haşiş în vagin, reuşind astfel să-i ducă, în mai multe rânduri, drogurile partenerului său, închis în penitenciarul Fontcalent. Marţea trecută, însă, a fost prinsă cu 50 de grame de haşiş asupra sa şi a fost arestată.

O femeie de naţionalitate română a fost arestată şi pusă la dispoziţia judecătorului de gardă, ieri, după ce a introdus marţea trecută în interiorul penitenciarului Fontcalent, din Alicante, zece biluţe de haşiş pe care le introdusese în vagin, potrivit surselor apropiate cazului, citate de La Verdad. Femeia a fost lăsată în libertate, cu obligaţia de a se prezenta la judecătorie periodic.

Tânăra a fost arestată pentru că, profitând de vizitele conjugale făcute partenerului său, închis pentru trafic de cocaină, îi furniza acestuia droguri în penitenciar. Ultima oară, marţi, i-a dus, astfel, ascunse în vagin, 50 de grame de haşiş. dar de data aceasta drogurile nu au mai ajuns la partenerul său, fiind depistată la controlul de securitate de la intrare. Captura nu a fost întâmplătoare, dat fiind că tânăra era deja bănuită că este cea care îi furnizează drogurile iubitului.

Află toate informațiile despre acest subiect pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite