Logroño a ţinut un minut de reculegere pentru fetiţa de zece luni înecată de tatăl său vitreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: La Rioja
Foto: La Rioja

În jur de cincizeci de persoane au păstrat astăzi un minut de reculegere, în Piaţa Primăriei din Logroño, în memoria fetiţei de zece luni înecată de tatăl său vitreg marţi seară şi în semn de solidaritate faţă de mama acesteia.

Cadavrul fetiţei a fost găsit marţi în râul Ebru, după ce aceasta a fost înecată de bestia cu chip de om care era tatăl său vitreg, un bărbat de 24 de ani şi naţionalitate română, care s-a predat ulterior Poliţiei, scrie LaRioja.com.

Potrivit poliţiştilor, faptele s-au petrecut după ce bărbatul a avut o ceartă violentă cu mama bebeluşului, tot de naţionalitate română, de doar 17 ani. Criminalul se află acum în arestul Poliţiei Naţionale din Logroño, în aşteptarea procesului pentru crimă.

La evenimentul din faţa Primăriei au asistat autorităţile locale şi reprezentanţi ai diferitelor organizaţii din La Rioja, pe lângă preşedintele Crucii Roşii, Fernando Reinares, care a declarat că atât agresorul, cât şi iubita sa, proveneau din familii sărace şi dezbinate şi care şi-au primit educaţia "pe stradă".

Află mai multe informații despre acest subiect pe adevarul.es

Citeşte şi: Sângele rece al monstrului din Logroño i-a şocat şi pe poliţişti

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite