Încasau asigurarea de accidente, rupându-le picioarele imigranților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția Națională din Valencia a arestat 13 persoane, care au încasat bani de la companiile de asigurare pentru niște accidente provocate străinilor săraci.

Membrii unei bande de escroci s-au inspirat probabil din vreun film de groază atunci când au ales o metodă mai puțin obișnuită de a face rost de bani. Ei le rupeau genunchii unor persoane de naționalitate lituaniană și letoniană și încasau asigurările medicale de pe urma acestora, anunță ziarul "La Vanguardia".

Cei treisprezece infractori, de naționalitate lituaniană, armeană sau spaniolă, recrutau cetățeni lituanieni sau letoni, fără resurse financiare. Ei le rupeau genunchii acestor persoane și le transportau la spital spunând că au fost victimele unui accident rutier.

Înainte însă, unul dintre membrii bandei se arunca în fața unei mașini, aflată în circulație, simulând un accident. Acesta le cerea conducătorilor auto datele asigurării de accidente. Cu aceste informații, escrocii se prezentau la spital cu persoana căreia îi rupseseră genunchi.

Pentru a urgenta plata asigurărilor, banda colabora cu un angajat al unei companii, care primea la rândul său un procent din indemnizație.

Vezi pe adevarul.es câți bani au reușit escrocii să strângă în acest mod

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite