Pentru o vacanţă în România, spaniolii plătesc 860 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul programului "România, o ţară de nota 10", organizat în incinta centrului comercial "El Corte Ingles" din Castellon, miercuri, 9 iulie, a avut loc prezentarea ofertelor de sejururi

În cadrul programului "România, o ţară de nota 10", organizat în incinta centrului comercial "El Corte Ingles" din Castellon, miercuri, 9 iulie, a avut loc prezentarea ofertelor de sejururi turistice în România.

La acest eveniment au participat Liviu Popa, consului României în Castellon, Marta Albillos, şefa agenţiei de turism El Corte Ingles, Luis Lovato, Directorul El Corte Ingles Castellon şi clienţi ai mall-ului, potenţiali turişti.

Marta Albillos a enumerat ofertele pe care le propune agenţia de turism pe care o conduce, pentru spaniolii ce vor să cunoască România, dar şi pentru conaţionalii noştri care nu au avut ocazia să-şi viziteze recent propria ţară.

"Vă prezint cea mai interesantă ofertă: o excursie în România, pentru numai 860 de euro. În cele opt zile ale sejurului, se vor vizita oraşele: Bucureşti, Sinaia, Braşov (Castelul Bran), Sighişoara, Sibiu şi Piatra Neamţ (mănăstirile din Moldova). În acest preţ sunt incluse: biletul de avion dus-întors, transport cu autocarul pe întreg traseul, hotel (pensiune completă), plus un ghid turistic care va vorbi în spaniolă", a precizat Albillos.

La rândul său, consulul Liviu Popa a remarcat frumuseţea provinciei Castellon, a satelor care "se aseamănă cu cele româneşti", a staţiunilor de pe litoralul valencian, "care îmi aduc aminte de Constanţa, locul copilăriei mele", şi a monumentelor istorice din provincie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite