Tragedie românească în Spania: Şi-a înjunghiat în piept "rivalul în dragoste"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 de ani, de naţionalitate română, l-a înjunghiat, cu un cuţit de vânătoare, în piept pe actualul iubit al fostei sale partenere sentimentale.

Un tânăr de 20 de ani este internat în stare foarte gravă la Terapie Intensivă după ce a fost înjunghiat în piept duminică după-amiaza de fostul partener sentimental al iubitei sale, în locuinţa sa din Pozaldez (Valladolid), au informat surse din Garda Civilă ieri, citate de Nortecastilla.

Faptele, care au trecut aproape neobservate de majoritatea locuitorilor micuţei localităţi situate între Medina del Campo şi Matapozuelos, au avut loc în jurul orei 20.30 în interiorul locuinţei de la numărul 7 a străzii Perez Cantalapiedra. Aici locuiau victima, care răspunde la iniţialele M.C.T. şi iubita sa, amândoi de 20 de ani şi naţionalitate română.

Presupusul agresor, în vârstă de 29 de ani şi iniţialele C.A., compatriot al celor doi, s-a prezentat duminică seara la domiciliul celor doi, unde a avut loc o dispută în trei din motive legate de fosta relaţie a bărbatului de 29 de ani cu tânăra de 20 de ani.

În urmă cu o săptămână, agresorul fusese din nou acasă la cei doi, pus "pe scandal"

Nu era prima oară când avea loc o altercaţie similară. Locuitorii municipiului îşi amintesc că, acum o săptămână, o patrulă a Gărzii Civile a trebuit să intervină la aceeaşi adresă, pentru "a-l scoate din casă pe unul din tineri, care se afla acolo certându-se cu fosta sa iubită".

Citește pe adevarul.es cum s-a petrecut agresiunea, cine a transportat victima la spital și unde este, în acest moment, agresorul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite