Tenorul Teodor Ilincăi, al doilea în concursul internațional de la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul a lăsat o impresie plăcută în Spania, smulgând aplauzele spectatorilor prezenți în sală. Premiul cel mare i-a revenit americanului Russel Thomas.

Tenorul român Teodor Ilincăi s-a clasat pe poziția a doua la Concursul Internațional de Canto "Francisco Viñas", care a avut loc zilele trecute la Barcelona, anunță agenția de presă Europa Press.

Teodor Ilincăi, în vârstă de 26 de ani, a fost devansat în concursul masculin doar de americanul Russel Thomas (33 de ani). El a lăsat o impresie plăcută în Spania, smulgând aplauzele spectatorilor prezenți în sală. Pe poziția a treia s-a clasat grecul Dmitrios Flemotomos (30 de ani).

Tânărul tenor român, în vârstă de 26 de ani, este unul dintre cei mai talentați tenori de la noi din țară. Recent el a impresionat la Covent Garden (Londra), când a urcat din sală pentru a-l înlocuit pe tenorul Piotr Beczala, interpretul rolului Rodolfo.

La 19 decembrie, Teodor Ilincăi se afla printre spectatori, când Piotr Beczala și-a pierdut vocea în timpul actului secund. Românul a urcat pe scenă și a salvat spectacolul, fiind aplaudat la scenă deschisă de publicul englez.

Vezi pe adevarul.es cum a arătat topul în concursul feminin

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite