Mesajele de pe telefonul mobil l-au scos din pușcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia îi trimitea mesaje românului aflat în închisoare
Femeia îi trimitea mesaje românului aflat în închisoare

Un român a ieșit din închisoare abia după doi ani și jumătate, când s-a constatat că cea care-l denunțase mințise în legătură cu faptele petrecute.

După ce a stat la pușcărie o perioadă de doi ani și jumătate, un român a fost eliberat de judecătoria din Toledo considerându-se că nu este vinovat pentru fapta pentru care fusese condamnat.

Conform ziarului "ABC", Ionel, în vârstă de 23 de ani, a fost absolvit de pedeapsa pe care o mai avea de efectuat, deoarece s-a constatat că femeia care l-a reclamat a mințit în legătură cu faptele petrecute.

M.I.S.O. îl reclamase pe român că, în luna august a anului 2007, a intrat cu forța în locuința sa din Chozas de Canales (Toledo), unde ea se afla cu fiica sa de doi ani. Femeia a susținut că a fost bătută timp de mai multe ore, după care a fost violată și amenințată cu cuțitul.

Judecătorul a constatat că în declarația femeii au "intervenit contradicții grave care scot în evidență lipsa sa de sinceritate". Mai concret, judecătorul a dedus că între cei doi exista de fapt o relație sentimentală și nu una de prietenie, așa cum declarase femeia.

Pe român l-au salvat cele 44 de apeluri telefonice nepreluate și cele 33 de mesaje "siropoase" pe care femeia i le-a trimis pe telefonul mobil. Reclamanta s-a apărat, declarând că ea este "o persoană iubitoare" și că probabil l-a făcut "să gândească altceva" despre ea.

Mesajele arată însă că de fapt femeia a vrut să se răzbune pe bărbat, din cauză că o părăsise.

Vezi pe adevarul.es ce mesaje "siropoase" primea bărbatul de la femeia care-l reclamase.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite