O tânără de 25 de ani din Mallorca este câștigătoarea Euro Millones

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unicul câștigător al celui mai mare premiu din istoria loteriei europene, 126 de milioane de euro, a aflat abia luni de norocul său.

În vârstă de 25 de ani, marea câștigătoare a extragerii Euro Millones a cumpărat biletul pe internet. Pentru că a avut gripă și s-a simțit foarte rău la sfârșitul săptămânii trecute, tânăra a aflat abia luni că a devenit multimilionară, când a fost anunțată de administratorii site-ului de pe care cumpărase biletul.

Luni, deși aflase veste cea mare și încă nu era complet refăcută, a decis să meargă la serviciu, de teama de a nu-și pierde postul. Bunica marei câștigătoare a jucat la loterie timp de peste 30 de ani, dar nu a obținut niciun câștig mare.

Tânăra ar dori să investească banii într-o fermă, unde i-ar plăcea să se ocupe de creșterea cailor. O parte din sumă va merge spre un centru medical care cercetează o boală foarte rară, de care suferă și nașa sa.

Câștigătoarea va merge la Madrid pentru a afla formalitățile care trebuie îndeplinite pentru a intra în posesia premiului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite