Suspectul numărul 1 în uciderea româncei din Mallorca se declară nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arestat ieri, Alejandro de Abarca, principalul suspect în moartea româncei Ana Niculai (25 de ani), găsită carbonizată, pe 19 iulie, în portbagajul maşinii, în Mallorca, se declară nevinovat în faţa anchetatorilor.

Presupusul asasin al Anei Niculai neagă orice implicare în crima comisă lunea trecută, pe 19 iulie, în Mallorca. Alejandro de Abarca, capturat ieri de Garda Civilă, este principalul suspect în sechestrarea şi asasinarea tinerei de 25 de ani de cetăţenie română. "Piticul" susţine, însă, în faţa anchetatorilor, că nu este vinovat şi că nu a comis nici o crimă, relatează cotidianul 20 minutos.

Citeşte şi:
Acasă la presupusul ucigaş al Anei Niculai

UPDATE A fost prins presupusul ucigaş al româncei Ana Niculai

Trupul unei românce dispărute a fost găsit carbonizat la Mallorca

Ieri dimineaţă, Alejandro de Abarca a fost arestat într-un loc aproape de staţia de depurare a apei din localitatea Selva, după ce mai mulţi locuitori din zonă declaraseră că-l văzuseră în Buger. Arestatul dispăruse din ziua în care a fost comis şi sechestrul şi uciderea Anei Niculai, găsită în aceeaşi zi a dispariţiei sale, cu mâinile legate şi carbonizată în portbagajul maşinii parcate pe şoseaua spre Muro.

Astfel, după o săptămână de căutări intense prin diversele municipii de pe insulă, Garda Civilă şi-a concentrat ieri căutările în proximitatea localităţii Buger, după telefoanele primite de la cetăţenii din această localitate. Operaţiunea s-a încheiat cu arestarea individului, care, în momentul capturării, a declarat că nu era el Alejandro de Abarca şi că se numeşte Ruben.

Citeşte pe adevarul.es cum decurge ancheta în cazul uciderii româncei Ana Niculai şi ce spune familia fetei despre acest caz

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite