Vânzătoarele unui supermarket i-au "sechestrat" pe doi hoți români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infractorii furaseră 700 de euro și niște parfumuri, dar nu au mai apucat să iasă deoarece femeile le-au blocat ieșirile din magazin.

Vânzătoarele de un supermarket Maxi Dia din localitatea Carballo (Galicia) au reușit să-i rețină pe hoții care le-au prădat magazinul până când un echipaj de Poliție și-a făcut apariția și i-a arestat pe infractori, anunță "La Voz de Galicia".

Doi tineri, de naționalitate română, au încercat au intrat ieri dimineață în localul situat pe strada Bertoa de Carballo cu intenția de a fura banii obținuți din vânzări, dar și niște bunuri, pe care să le comercializeze ulterior. Planul le-a funcționat doar pe jumătate, pentru că ei au sustras 700 de euro și niște parfumuri, însă când au vrut să iasă din magazin nu au mai putut să o facă.

Vânzătoarele nu s-au lăsat intimidate de infractori și au acționat imediat mecanismul de blocare automată a porților de ieșire. Hoții au rămas în interior până când Garda Civilă a ajuns la fața locului. Românii au fost arestați, iar astăzi ei vor fi puși la dispoziția instanței de judecată.

Vezi pe adevarul.es ce reacție au avut vânzătoarele magazinului după producerea acestui incident.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite