Au spart patru case într-o noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele patru zile, o bandã de hoţi români a spart 10 vile din oraşul A Corunya, folosind întotdeauna acelaşi mod de operare: aşteptau sã plece proprietarii, dupã care intrau, deconectau

În ultimele patru zile, o bandã de hoţi români a spart 10 vile din oraşul A Corunya, folosind întotdeauna acelaşi mod de operare: aşteptau sã plece proprietarii, dupã care intrau, deconectau alarma şi controlau locuinţele, căutând seifuri, bani şi bijuterii. Pânã în prezent, nu a fost rãnitã nicio persoanã.
 
În locuinţe, proprietãţi ale unor persoane cunoscute din regiune, au rãmas neatinse calculatoare şi televizoare cu plasmă. Dintr-o casã au furat un seif care cântãrea 500 de kilograme şi în interiorul cãruia se afla o sumã foarte mare de bani şi mai multe arme de foc.

În altã vilã au descoperit un seif ascuns într-un beci, iar în altã casã au scos tot parchetul, sub care au gãsit bijuterii în valoare de 500.000 de euro.În cele 10 jafuri, bãrbaţii au folosit mãnuşi, pentru a nu lãsa amprente.

Agenţi din cadrul poliţiei au declarat cã hoţii deconectau camerele de luat vederi şi luau cu ei hard discul în care se stocau imaginile filmate. Însã, în ultima casã din care au furat, proprietarul mai avea un hard disc ascuns, pentru orice eventualitate.

Când au studiat imaginille filmate, agenţii Gãrzii Civile i-au recunoscut pe cei patru bãrbaţi, ca fiind români cu antecedente: acum câteva luni, aceeaşi bandã mai furase din câteva case din provincia Huelva.
 
În prezent, poliţia continuã investigaţiile şi îi cautã pe cei patru români.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite