82% dintre spanioli ar accepta un serviciu în strãinãtate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care ar primi o ofertã de lucru un numãr foarte mare de spanioli ar pleca din ţara natalã pentru a lucra în strãinãtate.

Cu 22% mai mulţi decât în anul 2007, spaniolii sunt hotãrâţi sã profite de orice ocazie, în momentul în care gãsesc de muncã în afara Spaniei.

Filiala spaniolã a firmei Catenon Worldwide Executive Search a realizat un studiu din care reiese cã numãrul spaniolilor care ar pleca sã lucreze în strãinãtate s-a dublat faţã de anul trecut ajungând la 33% din populaţia Spaniei.

De asemenea, dintre persoanele intervievate aproximativ 50% au declarat cã ar pleca chiar dacã li s-ar oferi un salariu egal sau inferior cu cel primit în Spania.

„82% dintre spanioli ar accepta un serviciu în strãinãtate. Destinul preferat de aceştia este Europa (Norvegia, Danemarca şi Suedia), unde vor sã plece 53% din spanioli, urmat de SUA, aleasã de 36 % din persoanele care au participat la realizarea studiului”, a declarat Cristina Villanova, director de Marketing al firmei Catenon España.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite