Un spaniol a fost arestat pentru declarație falsă împotriva unui român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a nu plãti o amendã de circulație de 1.500 de euro, un spaniol a reclamat la poliție că i s-a falsificat semnătura într-un act de vânzare-cumpărare a unui autoturism.

Spaniolul D.G.A (43 de ani) din La Algaba, provincia Sevilla, a depus o plângere la secția de poliție din localitate, reclamând că a primit o amendă de circulație de 1.500 de euro. Bărbatul a precizat că nu posedă permis de conducere și nici autoturism, motive pentru care a cerut să i se anuleze sancțiunea.

Polițiștii au început investigațiile și au identificat ultimul proprietar al mașinii. Confom declarațiilor acestuia, autoturismul fusese vândut unui spaniol, a cărui semnătură semăna cu cea din cartea de identitatea acestuia. De asemenea, fizionomia cumpărătorului corespundea fotografiei din actul de identitate.

Ceea ce li s-a părut important agenților de poliție, din declarațiile fostului proprietar al mașinii, a fost faptul că spaniolul care a cumpărat mașina era însoțit de un cetățean român. Acesta era singurul care părea interesat de starea mașinii. Dat în urmărire, autovehiculul a fost identificat în localitatea Villanueva del Río. Șoferul era român.

Având în faţã dovezile adunate de agenţi, spaniolul a recunoscut cã a cumpãrat maşina pe numele sãu pentru românul G.T. (39 de ani) şi a depus denunţul pentru a scãpa de amenda de 1.500 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite