Spania: Patru falşi poliţişti, de naţionalitate română, tâlhăreau turiştii de vârsta a treia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru abordau persoanele în vârstă, de naţionalitate străină, recomandându-se ca agenţi de Poliţie care caută droguri şi acte false, susţinând că trebuie să le percheziţioneze.

Poliţiştii catalani, Mossos d'Esquadra, au arestat patru bărbaţi rezidenţi în Barcelona care tâlhăreau turiştii de vârstă înaintată din localitatea Roses (Girona), dându-se drept poliţişti, informează ABC.

Conform poliţiei autonome, pe 16 septembrie, un cuplu de turişti străini s-a întâlnit cu un individ, care se recomandase a fi italian, dar care de fapt făcea parte din grupul de hoţi. Acesta i-a întrebat pe bătrâni dacă ştiu unde e staţia de autobuz. În momentul imediat următor, doi bărbaţi s-au apropiat, prezentându-se a fi poliţişti, în ciuda faptului că nu au prezentat nici o legitimaţie care să ateste asta.

Cei doi falşi agenţi au spus, în engleză, că sunt în căutare de droguri şi documente falsificate, trecând apoi la "percheziţia" asupra "italianului". Apoi, aceştia l-au percheziţionat şi pe bărbatul din cuplul de turişti.

Citeşte pe adevarul.es cum au procedat falşii poliţişti români şi cum au fost prinşi de poliţiştii catalane

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite