"La Ambasada Spaniei toată lumea bârfea românii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alejandro Torrus, un ziarist spaniol aflat în România, povesteşte în presa din ţara sa câteva din "aventurile" avute la Bucureşti. Surprinzător, ce l-a dezamăgit cel mai mult în ţara noastră au fost chiar compatrioţii săi.

Alejandro Torrus este ziarist. Lucrează momentan în România la nişte work-shopuri, şi pregăteşte un reportaj în Bosnia, despre minele rămase din timpul războiului sârbo-bosniac. Intervievat de publicaţia spaniolă "La Voz de Galicia", Torrus dezvăluie câteva din "aventurile" sale pe pământ românesc, unde, cu stupoare, a descoperit adevărata faţă a unora dintre compatrioţii săi.

"Eram la petrecerea dată de ambasada spaniolă, bătându-mă pe burtă cu peştii cei mari, oameni de afaceri, politicieni şi aşa mai departe, îmbrăcaţi în smokinguri, sorbind din cocktailurile lor cool. I-au bârfit fără încetare pe români, întreaga seara. Criticau felul lor de a se îmbrăca, felul lor de a munci... şi, împărţiţi în bisericuţe, discutau despre sforile care trebuie trase ca să plătească mai puţine impozite în Spania şi România", a povestit jurnalistul spaniol.

Citeşte pe adevarul.es alte întâmplări din România care i-au atras atenţia jurnalistului spaniol

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite