Spania: Românce folosite ca marfă de schimb în comerţul ilegal cu maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt persoane au ajuns în arestul poliţiei după ce Garda Civilă a destructurat o altă reţea de prostituţie. Aproximativ 20 de românce au fost obligate să se prostitueze pe şoseaua care leagă Torrevieja şi Orihuela, în Alicante. Anchetatorii spanioli au descoperit, totodată, că traficanţii de carne vie foloseau victimele ca obiecte de schimb pentru achiziţionarea de maşini.

Cinci români, doi albanezi şi un marocan au fost reţinuţi la Mazarrón şi Lorca (Murcia), în cadrul unei operaţiuni de destructurare a unei grupări criminale ce exploata femei românce, aduse în Spania şi obligate să practice prostituţia pe porţiunea de drum dintre oraşele Torrevieja şi Orihuela, din provincia Alicante.

Citeşte şi: Proxeneţi care foloseau practici voodoo, reţinuţi în oraşele Spaniei

În urma investigaţiilor demarate încă din 2009, anchetatorii au descoperit aproximativ 20 de românce - victime ale reţelei de proxenetism, care activa şi în comeţul ilegal cu autovehicule.

Proxeneţii şi dealerii de maşini foloseau deseori trocul, femeile fiind marfa de schimb la achiziţionare maşinilor, informează "El Mundo".

Citeşte articolul integral pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite