Gijon: O româncă de 29 de ani i-a luat mințile unui spaniol de 73 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia îi cerea bani bărbatului pentru a-și întreține familia. Ea l-a obligat să-și vândă o parte din casă, iar apoi l-a părăsit.

Un spaniol din Gijon, în vârstă de 73 de ani, și-a pierdut complet capul după o femeie din România, cu 44 de ani mai tânără decât el, care l-a determinat să-și vândă o parte din casă și să-i dea o sumă importantă de bani, anunță "La Voz de Asturias".

Relația dintre bărbat și românca de 29 de ani începuse în ianuarie 2009. Cei doi se întâlneau aproape zilnic, iar bărbatul se îndrăgostise până peste cap de femeie. Nu același lucru se poate spune despre femeie. Aceasta îi cerea foarte des bani motivând că nu are cu ce să-și întrețină familia și-l amenința că-l va părăsi dacă nu o va ajuta.

Într-un an și jumătate, bărbatul a rămas fără niciun ban în cont. Femeia nu s-a oprit aici și l-a obligat să-și vândă o parte din casă. Ea i-a spus că are nevoie de 12.000 de euro pentru a urma un tratament medical. Când a văzut că bărbatul a terminat toți banii și că nu mai poate scoate nimic de la el, aceasta i-a spus că este căsătorită și are copii. Abia atunci spaniolul și-a dat seama că a fost păcălit și a făcut plângere la Poliția Națională. Românca a fost reținută sub acuzația de escrocherie.

Vezi pe adevarul.es ce a declarat aceasta despre relația sa cu bărbatul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite