Ibiza: Români judecaţi pentru exploatarea sexuală a unei compatrioate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de naţionalitate română riscă 4 ani de închisoare pentru presupusa vânzare a unei tinere de 18 ani, de aceeaşi naţionalitate, unui cuplu spaniolo-român, patron de bordel, şi obligarea acesteia la exercitarea prostituţiei.

Procuratura a cerut ieri o pedeapsă de patru ani de închisoare şi plata unei amenzi de 6.000 de euro pentru trei presupuşi proxeneţi, acuzaţi de infracţiuni legate de prostituţie, deoarece unul dintre ei, un român, ar fi "vândut" o femeie, de doar 18 ani, tot de naţionalitate română, cu 1.000 de euro, celorlalţi doi, un cuplu care conducea un bordel de pe şoseaua dintre Ibiza şi Santa Eularia, scrie Diario de Ibiza.

În absenţa reclamantei şi a două dintre fostele colege de apartament, avocaţii apărării au cerut absolvirea clienţilor lor, din cauza lipsei martorilor.

Primul dintre acuzaţi, românul L.P., care în 2008 a cunoscut o tânără compatrioată (victima, care avea doar 18 ani) şi care a venit în Ibiza, potrivit mărturiei acestuia, "pentru a-şi căuta un loc de muncă".

"Nu am obligat-o să exercite prostituţia şi nu este adevărat că aş fi vândut-o pentru o mie de euro. Motivul pentru care m-a reclamat este că era îndrăgostită de mine şi s-a supărat când i-am spus să se întoarcă în România, împreună cu soţia mea", a declarat românul.

Citeşte mai multe pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite