Segovia: Cinci români arestaţi pentru uciderea unui compatriot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul material al crimei a fost trimis în închisoare Foto: hackboch.blogspot.com
Autorul material al crimei a fost trimis în închisoare Foto: hackboch.blogspot.com

În urmă cu aproape o lună, un tânăr a fost omorât în bătaie într-o altercaţie între două bande rivale de români. Garda Civilă a încheiat cercetările, dispunând arestarea a cinci persoane implicate în scandal, iar judecătorul l-a trimis deja la închisoare pe autorul material al uciderii tânărului.

genţii Gărzii Civile au declarat încheiată operaţiunea "Chañe" cu arestarea a cinci bărbaţi, toţi de naţionalitate română, ca responsabili ai morţii unui compatriot într-o bătaie care a avut loc în localitatea segoviană Chañe.

Arestările au fost efectuate în perioada 17-26 mai. Cei cinci arestaţi sunt: V.D.C. (40 de ani), I.D.N. (24 de ani), M.F.G. (19 ani), F.C. (20 de ani) şi I.C. (20 de ani), scrie adevarul.es.

Faptele s-au petrecut pe 8 mai, când victima, V.C.Z. (29 de ani), a suferit o agresiune în afara unui local de noapte din Chañe.

Loviturile suferite de tânărul român i-au provocat două fracturi cranio-encefalice, "care au fost determinante pentru decesul său, a doua zi", în spitalul Rio Hortega din Valladolid. Gravitatea leziunilor a obligat medicii să-l transfere de la spitalul segovian la cel din Valladolid, potrivit surselor din Subdelegaţia de Guvern.

Citeşte articolul integral pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite