Româncele fură cu geanta, spaniolele ascund marfa sub sarcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În perioada Sărbătorilor de Iarnă, crește aglomerația în centrele comerciale
În perioada Sărbătorilor de Iarnă, crește aglomerația în centrele comerciale

Poliția din Castellon a arestat patru femei care încercau să sustragă îmbrăcăminte dintr-un centru comercial. Trei dintre ele erau gravide.

Odată cu sosirea Sărbătorilor de Iarnă, aglomerația din magazinele spaniole crește, bun prilej pentru infractori să-și intre în rol.

Numai pe parcursul zilei de ieri, Poliția Națională din Castellon a arestat patru femei care sustrăgeau haine din magazinele locale, anunță agenția de presă Europa Press. Trei dintre ele sunt de origine spaniolă, iar una este din România.

Toate cele trei femei de origine spaniolă au un lucru comun: sunt gravide, iar din acest motiv au crezut că le va fi mai ușor să ascundă articolele sustrase, chiar sub burtă. J.J.J. (19 ani), M.P.R.A (31 de ani) și M.D.J.A. (43 de ani) au fost surprinse ieri, în același moment, în jurul orei 13.00, când încercau să iasă dintr-un centru comercial.

Femeile au rupt-o la fugă, dar ele au fost prinse de Poliția Națională, chiar în parcarea supermarketului, în momentul în care scoteau de sub haine, produsele ascunse în folie de metal.

Două ore mai târziu i-a venit rândul unei românce să fie prinsă. Femeia, în vârstă de 23 de ani, a fost surprinsă de oamenii legii în momentul în care încerca să sustragă niște produse ascunse într-o geantă căptușită, de asemenea, cu folie de aluminiu.

Toate cele patru femei aveau antecedente penale pentru aceleași fapte comise și au fost puse la dispoziția justiției.

Vezi pe adevarul.es la cât se ridică paguba produsă de româncă

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite