Spania: Trei români au şantajat un preot cu o înregistrare video a abuzurilor sale sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi plângerea a fost retrasă, preotul acuzat de abuzuri sexuale a fost înlăturat din funcţie
Deşi plângerea a fost retrasă, preotul acuzat de abuzuri sexuale a fost înlăturat din funcţie

Un român a denunţat un preot spaniol din localitatea San Juan de Aznalfarache, din provincia Sevilla, pentru presupuse abuzuri sexuale iar, ulterior, l-a şantajat cerându-i 90.000 de euro pentru a nu dat publicităţii o înregistrare video în care acesta întreţinea relaţii sexuale.

Românul a retras, însă, plângere şi a fost iertat de preotul pe care l-a şantajat, împreună cu alţi doi prieteni conaţionali de-ai săi. Şantajiştii îl ameninţau pe preot cu o presupusă înregistrare video în care acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale, relatează ABC de Sevilla.

Potrivit sursei citate, românii ar fi primit suma cerută de 90.000 de euro.

Tânărul român s-a prezentat, săptămâna trecută, în faţa judecătorului din San Juan de Aznalfarache şi a confirmat, în scris, că renunţă la acuzaţiile aduse preotului. Între timp, clericul a fost înlăturat din funcţie de reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Pe de altă parte, preotul a retras denunţul împotriva românilor pentru dezvăluirea de informaţii confidenţiale, dar îşi menţine plângerea pentru şantaj, deşi că se presupune că a plătit deja cei 90.000 de euro şantajiştilor pentru a evita difuzarea înregistrării video.

Află câţi ani de condamnare riscă românii pentru şantaj

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite