120 de euro ca să nu asculți manele de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Revelion, mulți români preferă să petreacă alături de conaționali
De Revelion, mulți români preferă să petreacă alături de conaționali

Compatrioţii din Spania preferă să petreacă noaptea dintre ani în localuri cu specific românesc. Alții optează pentru restaurante spaniole, discoteci sau pub-uri. Nici petrecerea de acasă, în familie, nu este ocolită de români.

Pentru cei care nu sunt adepții manelelor sau a muzicii țigănești, restaurantul "Acasă" din Velilla de San Antonio (Madrid) este o bună opțiune. Formația "Etalon" din Pașcani îi va delecta pe cei prezenți cu un repertoriu de muzică populară din toate zonele țării.

Chiar dacă prețul de 120 de euro este un pic "piperat" cererea este foarte mare, la fel ca și anul trecut. Restaurantul dispune de un meniu variat format din: aperitiv, sarmale, crap cu mămăliguță, friptură de porc, de pui și de vită, ciorbă, fructe, tort, șampanie și băutură românească.

Fără concerte în discotecile românești

Discotecile românești din Madrid nu au program deosebit de Revelion și vor deschide după miezul nopții. De exemplu, la discoteca "Picaro" din Torrejon de Ardoz, după ce au servit masa în familie, românii pot petrece începând cu ora 1.00. "Intrarea va fi de 10 euro, în prețul biletului intrând și o consumație. Probabil că vom da și ceva cadouri", a declarat Alin Voica (24 de ani), din Alba Iulia, unul dintre responsabilii localului. "Va fi muzică dance, manele, R&B sau etno, dar nu va veni nicio formație. I-am adus de curând pe Inna și Akcent, dar pentru Revelion nu organizăm niciun concert", a mai spus acesta.

Acasă, cu țuică de prune și vin de butuc

Românii care vor petrece Revelionul acasă îl vor face într-un cadru restrâns, alături de familie sau de prieteni, dar cu multe produse primite din România. "Nu vom ieși la restaurant. Avem un copil mic, iar soția lucrează a doua zi. Mai bine! Așa mai economisim niște bani, pe criza asta. Am invitat niște prieteni pe la noi. Vom petrece cu mâncare românească, țuică de prună și vin de butuc, trimise din țară. Ne vom uita la televizor, iar după ora 1.00 probabil că vom ieși un pic pe la discotecă", a declarat Marius Gheorghe (33 de ani) din Villanueva del Pardillo.

Află ce prețuri practică restaurantele românești din Spania de Revelion

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite