Şase români, arestaţi pentru peste 40 de furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase români, din care trei bărbaţi, două femei şi un minor, au fost arestaţi, fiind învinuiţi de mai mult de 40 de furturi în Almeria şi Roquetas de Mar, informează cotidianul Ideal.

Unul dintre cei arestaţi, cel cu vârsta sub 18 ani, a fost pus la dispoziţia Tribunalului pentru Minori, în timp ce ceilalţi cinci au fost judecaţi de Tribunalul de Instrucţie numărul Trei, din Roquetas de Mar.

Trei în închisoare, trei judecaţi în libertate

Cei trei bărbaţi, Dănilă D., Dinu D. şi Ionuţ V., au fost acuzaţi de mai multe furturi din diferite depozite situate în garajele blocurilor din Almeria şi Roquetas de Mar. Cele două femei, Aureliana şi Ana Maria, rude între ele şi soţiile a doi dintre cei trei bărbaţi, au fost acuzate iniţial de tăinuire, dar apoi procurorul a determinat că încadrarea corectă este cea de furt, la fel ca în cazul bărbaţilor.

În urma declaraţiilor date în faţa judecătorului, doi dintre cei acuzaţi au fost condamnaţi la închisoare, în timp ce al treilea, Dănilă D., împreună cu femeile, se află în libertate condiţionată, în aşteptarea finalizării procesului.

Citeşte pe adevarul.es ce obiecte furaseră românii şi ce urmau să facă aceştia cu marfa furată.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite