Cinci proxeneţi români, arestaţi în Alicante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Civilă a reţinut opt persoane, cinci români, doi albanezi şi un marocan, membri ai unei reţele care se ocupa cu introducerea ilegală în Spania a unor femei de naţionalitate română, care ulterior erau obligate să exercite prostituţia pe şoselele din localităţile Torrevieja şi Orihuela (Provincia Alicante), scrie cotidianul ABC.

Victimele erau abordate în România de către compatrioţi de-ai lor, rezidenţi în Torrevieja, care, sub promisiunea unor false locuri de muncă, le convingeau să-i urmeze în Spania.

Odată ajune pe tărâm iberic, femeilor li se confiscau documentele şi, sub ameninţarea lor sau a familiilor rămase în România, erau obligate să se prostitueze în stradă.

Şefii bandei erau doi albanezi

Agenţii de Poliţie au identificat în Orihuela (Alicante) şi în Mazarron (Murcia) doi cetăţeni albanezi, şefii acestei organizaţii, care, în colaborare cu o femeie de naţionalitate română, exercitau controlul asupra femeilor obligate să se prostitueze.

Citeşte pe adevarul.es cu ce se ocupa banda respectivă înainte de a se apuca de prostituţie

Pe durata operaţiunii, Garda Civilă a realizat mai multe percheziţii de locuinţe din Orihuela-Costa, Mazarron şi Lorca, în cadrul cărora au confiscat nouă kilograme de haşiş, telefoane mobile, bani cash şi diverse documente falsificate.

Află cât au durat investigaţiile care au dus la prinderea reţelei de proxeneţi

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite