Doi români, răniţi grav în accidente rutiere, în acest weekend, în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 34 de ani şi un bărbat de 31 de ani, ambii de naţionalitate română, se află printre victimele accidentelor rutiere din acest weekend de pe şoselele spaniole, în care şi-au pierdut viaţa 11 persoane.

O persoană moartă şi cinci răniţi într-un accident de sâmbătă dimineaţa, pe şoseaua A-1234, în Belver de Cinca (Provincia Huesca). Persoana decedată era un bărbat de 36 de ani, din Mali. Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04.30, când un Nissan Almera, în care călătoreau 6 persoane, a părăsit şoseaua, din cauze necunoscute, răsturnându-se.

Din câte se pare, autoturismul a căzut de la o diferenţă de nivel de un metru şi jumătate, parcurgând, totodată, circa o sută de metri până la locul în care s-a oprit, scrie Diario Alto Aragon. Printre cei cinci răniţi se afla şi o româncă de 34 de ani, una din ocupantele autoturismului. Femeia, împreună cu ceilalţi ocupanţi ai maşinii, trei malieni (între care şi cel decedat), o spanioloaică şi un peruan, se îndreptau spre locul de muncă, aceştia lucrând în agricultură.

Un român, la volanul unui BMW, s-a izbit la viteză mare de un parapet de protecţie de pe autostrada A-5

Ieri, în Madrid, de această dată, în jurul orei 04.00, un alt accident rutier a dus la rănirea gravă şi internarea în spital a unui cetăţean român. Un bărbat de 31 de ani, de naţionalitate română, a pierdut controlul autoturismului său, un BMW, în timp ce rula cu mare viteză pe autostrada A-5, dinspre Extremadura înspre Madrid.

Maşina românului a părăsit şoseaua şi s-a izbit cu putere de parapetul de siguranţă de pe marginea autostrăzii. Românul a fost cu greu scos de pompierii madrileni din fiarele contorsionate ale autoturismului, suferind multiple traumatisme, dintre care cel mai grav unul vertebral cu posibile leziuni medulare, scrie Eco Diario.

Citeşte pe adevarul.es câte persoane au murit în 2011 în accidente rutiere în Spania şi câte au murit în weekendul recent încheiat

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite