Niște români și-au vândut fata proxeneților pentru bani și un lanț de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția Națională a arestat 10 proxeneți care racolau și obligau româncele să se prostitueze. Printre arestați se află și părinții unei minore.

O familie de români și-a vândut fata, de vârstă minoră, unor proxeneți pentru niște bani și un lanț de aur, anunță ziarul "El Mundo". Poliția Națională din Sevilla a arestat zece persoane, de naționalitate română, acuzate că ar face parte dintr-o rețea care se ocupa cu racolarea de femei din România și pe care le exploata sexual în Spania. Printre femeile exploatate se afla și o minoră, care a fost vândută de către părinții săi în schimbul unei sume de bani și a unui lanț de aur.

După cum a informat astăzi Poliția Națională, cercetările au început la finele anului trecut, când Brigada Provincială de Stăini din Sevilla a aflat de existența acestui grup. Infractorii se stabiliseră la început în localitatea Lora del Rio (Sevilla), iar ulterior s-au mutat în Cordoba.

Banda era foarte bine organizată, iar membrii ei își știau cu exactitate rolul pe care-l au. Unii se ocupau cu racolarea femeilor, alții cu furnizarea documentației necesare și scoaterea lor din țară, iar alții cu "recepționarea" și obligarea victimelor să se prostitueze.

Vezi pe adevarul.es cine era șeful grupului și cum coordona el activitatea subordonaților săi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite