Grupuri de români îl vânau pe criminalul Anei Niculai, în paralel cu Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul româncei ucise lunea trecută şi carbonizată în portbagajul maşinii a declanşat ura împotriva lui Alejandro de Abarca pe internet. Mai mulţi utilizatori cer pedeapsa cu moartea pentru acesta şi susţin că bărbatul era căutat de grupuri de români, care intenţionau să-şi facă singuri dreptate: "Dacă-l prindeau românii, îl linşau".

Durere, idignare şi voci care cer în cor dreptate pentru uciderea tinerei românce de 25 de ani, lunea trecută, pe 19 iulie. Toate acestea au ajuns şi pe internet, unde 1000 de persoane s-au strâns pe grupul de facebook dedicat memoriei Anei Niculai, scrie El Mundo.

Citeşte şi:
Acasă la presupusul ucigaş al Anei Niculai

UPDATE A fost prins presupusul ucigaş al româncei Ana Niculai

Trupul unei românce dispărute a fost găsit carbonizat la Mallorca

Arestarea presupusului criminal a dezlănţuit ura internauţilor care cer nişte legi şi condiţii de arest mai dure. Totodată, se repetă, de fiecare în parte, dovezile de afecţiune şi sprijin pentru familia Anei şi dorinţa ca aceştia să poată dormi "mai liniştiţi" acum, odată ce asasinul este încarcerat.

Datorită faptului că a fost un caz intens mediatizat în toate ziarele şi pe paginile de internet şi că fotografia a fost publicată a fost posibilă participarea cetăţenilor ca niciodată la rezolvarea unui caz şi la prinderea în Selva, astăzi, a presupusului făptaş.

"Cum i s-a permis acestui individ să iasă nestingherit din închisoare?"

Membrii acestui grup de internet nu înţeleg cum i s-a permis "acestui individ să iasă nestingherit din penitenciar" şi îşi arată mulţumirea pentru arestarea sa de către Garda Civilă. "Era timpul să-l prindă. Norocul lui că nu a fost prins mai înainte de grupurile organizate de români care îl vânau. L-ar fi linşat!", scrie un alt internaut indignat. Altul cere întoarcerea acestuia "în locul de unde nu trebuia niciodată să iasă".

Citeşte pe adevarul.es întreaga poveste a uciderii româncei Ana Niculai şi cum au reacţionat români şi spanioli deopotrivă la crima odioasă de lunea trecută

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite