15 români care au furat obiecte în valoare de 420.000 de euro au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Naţională spaniolă a arestat în Madrid un grup de români specializaţi în furturi. După cum se arată în comunicatul emis de poliţie, românilor li se impută 14 furturi din

Poliţia Naţională spaniolă a arestat în Madrid un grup de români specializaţi în furturi. După cum se arată în comunicatul emis de poliţie, românilor li se impută 14 furturi din magazine şi sustragerea a 10 autoturisme de lux.

Grupul acţiona pe întreg teritoriul Spaniei, cu precădere în magazinele de firmă din care puteau fura parfumuri, cosmetice şi ochelari, pentru a le distribui apoi pe piaţa neagră din Europa de Est.

După primele investigaţii, liderul organizaţiei a fost localizat în Guadalajara. Ulterior au fost identificaţi şi ceilalţi membri ai grupului. Autoturismele au fost folosite la comiterea furturilor din magazine.

Românii aveau mai multe locuri pentru a depozita marfa sutrasă înainte de a o trimite spre vânzare.

După ce i-au identificat pe toţi membrii organizaţiei şi apartamentele de care dispuneau s-au arestat şapte persoane în Guadalajara, şapte în Coslada, lângă Madrid şi o persoană în Campo Real, tot Madrid.

Poliţia a recuperat 3.000 de parfumuri, 1.500 de ochelari de soare, două maşini de lux şi 26.000 de euro. Valoarea totală a obiectelor recuperate se ridică la 420.000 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite