185 de români au fost blocaţi pe aeroportul din Tenerife

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi pasageri români au rămas blocaţi timp de două zile pe aeroportul Tenerife Nord, din cauza suspendării zborurilor companiei aviatice "Futura". Conform declaraţiilor consulului

Mai mulţi pasageri români au rămas blocaţi timp de două zile pe aeroportul Tenerife Nord, din cauza suspendării zborurilor companiei aviatice "Futura". Conform declaraţiilor consulului Ambasadei României la Madrid, Cristina Cristea, a fost vorba despre 185 de persoane de cetăţenie română, care urmau să decoleze de pe aeroportul respectiv cu destinaţia România. Compania "Futura" a anunţat, la începutul săptămânii, întreruperea mai multor zboruri şi suspendarea plăţilor către angajaţi din motive financiare.

Au fost anulate cursele către Lisabona, Munchen, Verona, Bologna şi Bucureşti. Firmele româneşti care au organizat deplasările au fost anunţate despre acest incident cu două ore înaintea decolării şi nu au mai putut face nimic. S-au ocupat însă de cazarea tuturor românilor la un hotel, în noaptea de 9 spre 10 septembrie. A doua zi, un total de 120 de persoane au fost îmbarcate la bordul aeronavelor companiilor Iberia şi Iberia Vuelo. 65 de persoane a fost transportate în două zboruri, astfel încât ultimii 15 români îmbarcaţi au părăsit aeroportul din Tenerife miercuri, la ora 02.50.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite