Spania: Trei români reținuți pentru înjunghierea unui conațional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au confiscat două cuțite cu lame de 23, respectiv 30 de centimetri
Polițiștii au confiscat două cuțite cu lame de 23, respectiv 30 de centimetri

Săptămâna trecută, două grupuri de tineri de naționalitate română s-au luat la bătaie, iar unul dintre aceștia a suferit răni în zona capului și a gâtului.

Incidentul a avut loc marțea trecută, pe strada Santa Isabel, din localitatea Albelda de Iregua, din comunitatea spaniolă La Rioja. Trei tineri români, de 21, 23, respectiv 32 de ani, au fost reținuți două zile mai târziu, ca presupuși autori ai unei brutale agresiuni asupra unui concetățean de-al lor, în vârstă de 20 de ani. Cei implicați aveau domiciliile în Albelda, respectiv în capitala Logrono.

Agenții Gărzii Civile spaniole au confiscat, de la cele două grupuri de români care s-au luat la harță, două cuțite cu lame de 23, respectiv 30 de centimetri, cu care i-au fost provocate trei răni, la cap, în zona feței și a gâtului, unui conațional.

După scandal, presupușii agresori au părăsit locul faptei, lăsând victima culcată la pământ. Ambulanța sosită câteva minute mai târziu l-a transportat pe tânărul rănit la Spitalul San Pedro din Logrono, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

La o zi după incident, agenții de poliție i-au identificat pe presupușii autori ai agresiunii.

Aflați pe Adevarul.es cum vor plăti cei trei români faptele comise.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite