Peste jumătate dintre prostituatele din cel mai mare bordel din Europa sunt românce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea în care s-a construit mega-bordelul Foto: El Periodico
Clădirea în care s-a construit mega-bordelul Foto: El Periodico

"Paradise" se anunţă a fi cel mai mare club de noapte-bordel de pe continent, "găzduind" 150 de prostituate, dintre care peste jumătate - românce. Acesta e situat în La Jonquera, ultima localitate din Spania, înainte de graniţa cu Franţa.

La Jonquera, o aşezare cu 3.100 de locuitori, trăieşte de pe urma situării la autostrada europeană care leagă cele două state. Restaurante, benzinării, hanuri la şosea şi magazine de suveniruri. Un fel de uriaşă staţie de servicii.

Aici se inaugurează, astăzi, cel mai mare bordel din Europa, "Paradise", deşi, dacă întrebi localnicii despre local, toţi dau din mână a lehamite şi a dezgust, scrie Diario Vasco.

Află care sunt preţurile practicate în bordel

Primăria din La Jonquera a respins licenţa de funcţionare a bordelului iar un raport al Poliţiei Catalane arăta că bordelul va genera "probleme de securitate şi ordine publică".

Totuşi, Tribunalul Superior de Justiţie din Catalunya i-a dat undă verde. Astfel, Paradise aprinde diseară uriaşul palmier verde de pe faţada sa gigant, invitându-şi clienţii înăuntru.

Află cine este patronul clubului de noapte şi ce spune el despre protestele localnicilor cu privire la "afacerea" sa

În plină zonă industrială, între benzinării şi service-uri auto, în afara nucleului urban, Paradise pare, de afară, o hală ca toate celelalte, o altă fabrică din poligon. Dar nu este un lupanar ca toate celelalte. Este cel mai mare club de noapte-bordel din Europa care se anunţă a deveni o autentică "fabrică de sex".

Citeşte pe adevarul.es cum arată mega-bordelul din La Jonquera

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite