O actriţã româncã a pozat topless în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe pagini de Internet din Spania au preluat fotografiile pe care actrița româncă Mihaela Gherman le-a realizat pentru revista spaniolă.

Pagina web cotilleoblog.com a publicat șapte fotografii cu actrița româncă Mihaela Gherman (26 de ani), care a pozat topless în ultimul număr al revistei "Interviu", purtând doar tanga de diferite culori.

Frumoasa blondă i-a încântat pe telespectatorii emisiunii-concurs "I Love Escassi", difuzată de Telecinco, datorită frumuseții sale naturale. Mihaela Gherman s-a remarcat grație ochilor săi albaștri și a corpului său subțirel. "Nu pre are sâni, dar aceștia sunt bine așezați. Iar fundul la fel", o descrie cotilleoblog.com.

Mihaela Gherman a devenit faimoasă în Spania datorită prezenței sale în emisiunea "I Love Escassi", difuzată de televiziunea Telecinco. Ea a făcut parte din cele 15 femei care s-au luptat în acest concurs televizat pentru pentru a-i cuceri inima călărețului Álvaro Muñoz Escassi, un adevărat sex-simbol în Spania. Emisiunea a stârnit o adevărată polemică în această țară.

Vezi pe adevarul.es galerie foto cu Mihaela Gherman.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite