O româncă, salvată din ghearele proxeneţilor din Italia de un telefon dat în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă ademenită de o reţea de proxeneţi în Roma, sub falsa promisiune a unui loc de muncă şi obligată să se prostitueze, a sunat-o pe sora ei din Spania, cerându-i să anunţe poliţia.

Un apel telefonic cu întreruperi şi efectuat pe ascuns a dezvăluit calvarul prin care trecea o tânără româncă ajunsă în Italia în urma unei promisiuni că i se va oferi un loc de muncă într-o pizzerie din Roma. Victima, care fusese, însă, obligată să se prostitueze în capitala Italiei, a reuşit să profite de un moment de neatenţie al proxeneţilor şi şi-a sunat sora, stabilită în Spania, în Alicante, cerându-i ajutorul, scrie La Verdad.

Românca din Italia şi-a rugat sora să denunţe cazul la poliţia spaniolă, dat fiind că ea nu are nicio posibilitate de a face acest lucru în Italia, fiind supravegheată permanent şi fiind prea înspăimântată pentru a risca să evadeze.

Sora victimei s-a prezentat de îndată la Comisariatul din Alicante, dându-le poliţiştilor toate datele necesare pentru a o localiza pe sora sa. Un judecător de instrucţie din Alicante a deschis cazul, transmiţând toate detaliile Comisariatului General pentru Străinătate şi Frontiere, care a avizat autorităţile italiene.

Citeşte pe adevarul.es cum a început calvarul tinerei românce şi cine a fost cel care a descoperit primul că ceva nu este în regulă cu noua viaţă a femeii în Italia.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite