UPDATE A fost prins presupusul ucigaş al româncei Ana Niculai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de agenţi de poliţie şi gardă civilă îl caută, fără încetare, pe presupusul asasin al româncei Ana Niculai, Alejandro de Abarca. 4 zile şi 100 de ore de căutări. Dar poliţiştii sunt convinşi că e o chestiune de timp până acesta va ieşi din ascunzătoare.

UPDATE Coşmarul s-a terminat. A fost nevoie de şapte zile şi sute de agenţi, dar în final, presupusul asasin al tinerei românce de 25 de ani, Ana Niculai, a fost prins. Arestarea s-a produs astăzi în cartierul C'an Frontera, din apropierea staţiei de depurare a apei din Selva. Alejandro De Abarca, cunoscut sub numele de "Piticul" se află acum în arestul Poliţiei din Palma de Mallorca şi urmează a fi interogat de către investigatorii cazului, înainte de a fi pus la dispoziţia justiţiei. Citeşte mai multe AICI

Garda Civilă din Mallorca are deja de patru zile un chip şi un nume marcat în memorie. O mulţime de agenţi sunt, de joia trecută, ca la maraton, pe urmele lui Alejandro de Abarca, deţinutul evadat pe care îl consideră autorul uciderii Anei Niculai, informează Diario de Mallorca în această dimineaţă.

Citeşte şi:
Acasă la presupusul ucigaş al Anei Niculai

UPDATE A fost prins presupusul ucigaş al româncei Ana Niculai

Grupuri de români îl vânau pe criminalul Anei Niculai, în paralel cu Poliţia

Trupul unei românce dispărute a fost găsit carbonizat la Mallorca

Într-o operaţiune fără precedent, se răscolesc, palmă cu palmă, împrejurimile locului unde asasinul a incendiat Audi-ul A4 cu tânăra româncă în portbagaj. Fugarul se mişcă precum peştele în apă prin acele locuri, în care a crescut şi nici un loc, oricât de neînsemnat, nu este exclus de poliţişti.

Dependenţa de droguri şi alcool l-ar putea trăda

Căutarea, atât de profundă şi totuşi discretă, s-ar putea finaliza de îndată de fugarul, flămând sau în căutare de droguri ori ţigări, va ieşi din ascunziş la lumină. După ce intensele investigaţii au făcut ca, de joia trecută, asasinul să capete un nume şi un chip, un batalion de gărzi civile au plecat în căutarea acestuia. Sunt patru zile lungi de când sunt verificate toate câmpurile şi drumurile de ţară de pe insulă, toate căsuţele abandonate, munţii şi câmpurile, mai ales în zona s'Albufera. Difuzarea fotografiei suspectului a provocat o avalanşă de telefoane de la cetăţeni care jurau că l-au văzut în diverse zone din nordul Mallorcăi, dar nici una din aceste piste nu a dus la găsirea criminalului.

Citeşte pe adevarul.es de ce căutările poliţiştilor au fost îngreunate şi unde a fost văzut ultima oară presupusul criminal.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite