Românca ucisă de tren de la Barcelona va fi îngropată azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi încă nu a fost confirmată identitatea femeii de 30 de ani, care se presupune a fi de naţionalitate română, cadavrul acesteia şi al celorlalte 11 victime ale accidentului din 23 iunie, vor fi înhumate în această seară în Castelldefels.

Funeraliile celor 12 victime ale teribilului accident din 23 iunie din oraşul catalan va avea loc în această seară, la orele 20. Identitatea româncei încă nu a fost confirmată de Interpol.

Cele douăsprezece victime ale accidentului de tren din Castelldefels (Barcelona), din 23 iunie, vor fi înhumate astăzi în Castelldefels, informează COPE.

Episcopul de Sant Feliu de Llobregat, Agusti Cortes, va oficia la Parohia Santa Maria de Castelldefels funeraliile victimelor, diseară, la ora 20, ora Spaniei. Episcopul a transmis condoleanţe familiilor morţilor în accident şi urări de însănătoşire grabnică celor răniţi, aflaţi în spital.

Victimele şi-au pierdut viaţa încercând să traverseze calea ferată prin loc nepermis, fiind loviţi de un tren de mare viteză. În afara celor 12 morţi, accidentul a provocat rănirea a altor 14 persoane.

Citeşte pe adevarul.es care este starea de sănătate a celor paisprezece răniţi în cel mai grav accident feroviar din Spania ultimilor şapte ani

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite