Agresiune de Revelion: Şi-a crestat vecinul pe faţă cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o ceartă violentă, ale cărei cauze încă nu se cunosc, cei doi au sfârşit luându-se la bătaie. Românul a scos un cuţit de bucătărie, "tranşând" disputa în favoarea lui, după ce l-a tăiat pe faţă şi pe mâini pe vecinul său.

Agenţii Corpului Naţional de Poliţie din Castellon au arestat un bărbat, cu iniţialele D.P., de naţionalitate română şi în vârstă de 51 de ani, ca presupus autor al infracţiunii de vătămare corporală, după ce acesta l-a crestat pe vecinul său pe faţă şi pe mână cu un cuţit de bucătărie, în urma unei discuţii în contradictoriu ale cărei cauze nu au fost făcute publice, scrie adevarul.es.

Faptele s-au petrecut în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, când agenţii care patrulau pe străzile oraşului au fost alertaţi, prin intermediul numărului de Urgenţe 091, despre o posiblă agresiune cu armă albă la o adresă din centrul localităţii.

Odată ajunşi la faţa locului, agenţii au descoperit că doi vecini ai unui imobil de pe strada Catala, din centrul oraşului, au avut o ceartă violentă, care s-a finalizat printr-o agresiune. Unul dintre bărbaţi, folosind un cuţit de bucătărie, i-a provocat celuilalt tăieturi grave la faţă şi la mână.

Românul mai fusese arestat, în trecut, pentru vătămare corporală

Serviciile medicale, anunţate la rândul lor prin intermediul aceluiaşi număr de Urgenţe, au transportat victima la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Agresorul a fost localizat şi arestat de Poliţia Naţională în domiciliul său. În casa acestuia a fost găsit un cuţit cu lama de 20 de centimetri, care se presupune că ar fi fost arma cu care românul şi-a agresat vecinul.

Arestatul, care mai fusese reţinut în trecut pentru vătămare corporală şi ameninţări, a fost pus la dispoziţia autorităţilor judecătoreşti în dimineaţa zilei de luni.

Bărbatului i-au fost luate declaraţiile corespunzătoare şi apoi a fost eliberat, urmând a fi cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite