A fost arestat un român care și-a ucis vecinul deoarece făcea mult zgomot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a fost tot un cetățean român, care locuia într-o baracă situată în curtea casei în care stătea presupusul criminal.

După aproape un an și jumătate de investigații, Poliția Națională din Castellon l-a arestat pe un cetățean român care este acuzat că și-a ucis vecinul, de asemenea de naționalitate română, deoarece acesta făcea prea mult zgomot.

Conform "Las Provincias", anul trecut, la 19 februarie, presupusul criminal l-a luat la bătaie pe un bărbat căruia îi subînchiriase o baracă situată în curtea casei sale. Victima făcea prea mult zgomot, iar acuzatul a hotărât să rezolve situația "bărbătește".

El l-a lovit cu pumnii și cu picioarele, provocându-i numeroase leziuni pe tot corpul, iar apoi l-a dat afară din casă. Victima s-a mutat la niște prieteni, unde a decedat după două zile.

Poliția Națională a aflat care a fost adevăratul motiv al decesului după trei zile, însă nu a apucat să-l rețină pe criminal, deoarece acesta a reușit să închirieze repede casa unei familii de țigani căreia îi pusese o condiție.

Vezi pe adevarul.es care a fost aceasta.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite