Un român, recuperator de bani, a fost arestat de Poliţia spaniolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Naţională a anihilat un grup criminal dedicat extorsiunii şi recuperării de datorii de la oameni de afaceri din toată Spania, în urma unei operaţiuni care s-a încheiat cu arestarea cinci persoane, printre care şi un român, şi confiscarea a cinci arme de foc de calibre diferite.

Investigaţia a fost dusă la capăt de agenţii Brigăzii locale de Poliţie Judiciară şi Imigraţie din Corpul Naţional de Poliţie din Don Benito-Villanueva de la Serena (Badajoz), după plângerea făcută de un om de afaceri din Don Benito în luna ianuarie, informează 20 minutos.

Potrivit reclamantului, patru indivizi au dat buzna la el în casă şi l-au ameninţat cu armele pe el şi pe familia sa, plecând cu 8.000 de euro găsiţi în locuinţa acestuia.

După această plângere, investigaţiile au culiminat marţi cu arestarea a cinci persoane care făceau parte din grupul criminal care se ocupa cu extorsiunea şi recuperarea de datorii de la oameni de afaceri.

Potrivit Poliţiei Naţionale, cei cinci erau contractaţi de afacerişti pentru a-şi recupera datorii neplătite, motiv pentru care aceştia se prezentau la locuinţa debitorului, îl ameninţau cu armele de foc şi îl obligau să-şi plătească datoria faţă de persoana care îi angajase.

Citeşte pe adevarul.es ce captură a făcut Poliţia din locuinţele celor patru recuperatori

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite