„Cinstea m-a ajutat să-mi găsesc de lucru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvia Ion, asistent de curăţenie, este apreciată pentru hărnicia şi corectitudinea sa
Silvia Ion, asistent de curăţenie, este apreciată pentru hărnicia şi corectitudinea sa

Silvia Ion este un exemplu de corectitudine, atât pentru români, cât şi pentru spanioli. Tânăra româncă lucrează ca asistent de curăţenie la un centru de fitness exclusivist din Barcelona.

Ca mulţi alţi conaţionali, Silvia Ion (27 de ani), din Urziceni, a venit în Catalunya cu speranţa de a-i oferi fiului său, Lucian, un viitor mai bun.

După ce a lucrat o perioadă ca îngrijitoare a unor bătrâni şi apoi alte şase luni ca agent imobiliar, Silvia a găsit o slujbă care să-i permită să îmbine viaţa de familie cu serviciul: s-a angajat ca asistent curăţenie la unul dintre cele mai importante şi mai exclusiviste cluburi de înfrumuseţare, tenis şi fitness din oraşul Barcelona.

Silviei i s-a dat şansa de a demonstra ca este o persoană responsabilă, integră şi punctuală, contrazicând astfel părerea unora dintre spanioli formată de la ştirile zilnice din presa iberică despre furturile săvârşite de compatrioţii ei.

„Clienţii noştri îşi uită în vestiare, destul de des, obiecte de valoare: genţi, haine şi ceasuri de mii de euro, dar, în acest centru, personalul de curăţenie este format doar din oameni de încredere. Noi depunem la recepţie orice obiect uitat de clienţi, indiferent de valoarea lui, iar aceştia, de multe ori, ne caută şi ne mulţumesc personal", spune românca.

Află de ce continuă Silvia să lucreze ca asistent curățenie, deși a urmat cursuri de informatică și estetică.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite