Spania: Şi-a ucis soţia însărcinată şi a arătat cadavrul pe webcam rudelor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost arestat înainte să-şi ducă ameninţarea de a o ucide şi pe cumnata sa, de 13 ani, după ce socrul său a anunţat Poliţia din România, iar aceasta a informat Poliţia spaniolă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Mărturisirea şocantă a criminalului: „Fra, am omorât-o pe Viorela“ (FOTO)

Poliţia Naţională a arestat în Torrejon de Ardoz (Madrid) un bărbat care şi-a ucis soţia, însărcinată, şi apoi le-a arătat rudelor, din România, pe webcam, cadavrul femeii, a informat astăzi Poliţia din Madrid, relatează adevarul.es.

Faptele au avut loc ieri, conform surselor oficiale, care au subliniat că arestarea bărbatului s-a produs cu ajutorul Poliţiei Române.

Potrivit primelor informaţii, agresorul şi-a strangulat soţia şi i-a arătat cadavrul pe Internet tatălui acesteia, socrul său, pe care l-a avertizat că, atunci când sora victimei, în vârstă de 13 ani, va ajunge acasă, va avea aceeaşi soartă.

Socrul său l-a dat pe mâna polițiștilor

Părintele victimei a anunţat Poliţia Română, iar aceasta a avertizat Poliţia Spaniolă, furnizându-i datele necesare pentru a-l aresta pe criminal.

Agenţii de Poliţie spanioli au reuşit să-l aresteze pe român înainte ca acesta să o agreseze şi pe minoră.

Românul, ale cărui vârstă şi nume nu au fost dezvăluite de poliţişti, şi-a ucis soţia prin strangulare. Aceasta era însărcinată, dar nu se ştie încă în câte luni. Comisarul-şef al Poliţiei Judiciare din Madrid va organiza o conferinţă de presă la ora 11.45 (12.45), ora Spaniei, pentru a da mai multe date despre caz.

Reacţia spaniolilor: "La ce vă aşteptaţi de la nişte români"

Multe din comentariile la articolele care au preluat ştirea cu românul care şi-a ucis nevasta însărcinată profită pentru a mai lovi o dată în românii imigranţi şi a-şi etala prejudecăţile "români egal infractori". Citeşte pe adevarul.es comentariile ibericilor

Citeşte şi:
VEZI AICI CINE ESTE CRIMINALUL CARE ŞI-A UCIS SOŢIA ÎN SPANIA!


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite